U bent hier

Referenties

Peter van Weel van 2Peak:

Ik heb Babet leren kennen als iemand die weet waar ze het over heeft en erg gericht is op de behoefte van mij als klant. Ze communiceert en luistert goed naar mij als klant en wat ik belangrijk vind. Het vertalen naar goede teksten is wat zij vervolgens echt goed kan. Of wel: een goede tekstschrijver die voor mij belangrijk is geweest in de verdere opbouw van mijn bedrijf.

Annette Wessels van Olijf Voedingsadvies:

Babet heeft mij geholpen met het herschrijven van mijn websiteteksten. Haar schrijfstijl 'kort, krachtig en prettig leesbaar' was daar hard nodig en dus precies wat ik zocht. Zij werkt vlug en goed, daarom is het prettig om met Babet te werken. Ze heeft echt heel goed geluisterd en structuur aangebracht in het verwoorden van mijn dienst. Super blij mee.

Marieke Lauwrier, hoofd Communicatie van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht:

Babet heeft bijna 10 jaar bij de HKU gewerkt in verschillende communicatiefuncties. Zij is een veelzijdig adviseur en een uitstekend schrijfster van diverse communicatiemiddelen: van vuistdikke opleidingengidsen tot interactieve websites. Babet heeft een duidelijk einddoel voor ogen en werkt daar uiterst consciƫntieus naartoe. Haar werk is altijd tot in de puntjes verzorgd. En last but not least: Babet is een sprankelende persoonlijkheid.