U bent hier

Referenties

Casper Bijl, senior projectmanager bij Isential Group:

Verantwoordelijkheid nemen! Dat is wat ik zo prettig vind in de samenwerking met Babet. Bij het schrijven van de teksten voor de website, verdiept ze zich in de situatie en levert ze op afgesproken tijdstip pakkende teksten met de juiste toonzetting! Daarbij heeft ze zich niet als leverancier maar als partner opgesteld en -samen met haar humor- maakt dat de samenwerking met Babet erg prettig! Een echte aanvulling van het team, wat heeft bijgedragen aan een mooi, gezamenlijk eindresultaat!

Chris Huiden, senior communicatie-adviseur van de gemeente Zeist:

Babet heeft voor onze gemeente artikelen geschreven op basis van interviews met inwoners die hun woning aan het verduurzamen waren. Heel tevreden over het contact en het resultaat! Goed geschreven, snel geleverd. En Babet was heel zorgvuldig in wat ze opleverde, niet alleen naar mij, maar ook in haar contacten met de geïnterviewden. Prima!

Martijn Duk, Marketeer bij onderwijsadviesdienst CPS:

Babet heeft onze website www.cps.nl voorzien van nieuwe teksten. Het was een lang en intensief proces waarbij alle bestaande content of is herschreven of volledig is vernieuwd. Babet is heel prettig in de omgang. Ze houdt de lijntjes kort, is proactief en begrijpt heel goed hoe onze boodschap te verwoorden. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Peter van Weel van 2Peak:

Ik heb Babet leren kennen als iemand die weet waar ze het over heeft en erg gericht is op de behoefte van mij als klant. Ze communiceert en luistert goed naar mij als klant en wat ik belangrijk vind. Het vertalen naar goede teksten is wat zij vervolgens echt goed kan. Of wel: een goede tekstschrijver die voor mij belangrijk is geweest in de verdere opbouw van mijn bedrijf.

Annette Wessels van Olijf Voedingsadvies:

Babet heeft mij geholpen met het herschrijven van mijn websiteteksten. Haar schrijfstijl 'kort, krachtig en prettig leesbaar' was daar hard nodig en dus precies wat ik zocht. Zij werkt vlug en goed, daarom is het prettig om met Babet te werken. Ze heeft echt heel goed geluisterd en structuur aangebracht in het verwoorden van mijn dienst. Super blij mee.

Marieke Lauwrier, hoofd Communicatie van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht:

Babet heeft bijna 10 jaar bij de HKU gewerkt in verschillende communicatiefuncties. Zij is een veelzijdig adviseur en een uitstekend schrijfster van diverse communicatiemiddelen: van vuistdikke opleidingengidsen tot interactieve websites. Babet heeft een duidelijk einddoel voor ogen en werkt daar uiterst consciëntieus naartoe. Haar werk is altijd tot in de puntjes verzorgd. En last but not least: Babet is een sprankelende persoonlijkheid.